Редактор: Виолета Николаеваe-mail: От няколко дни насам съм по-критичен към г-н Тошко

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: От няколко дни насам съм по-критичен към г-н Тошко
Коментари Харесай

Политолог: Тошко Йорданов и Слави Трифонов провалиха шанса да имаме правителство

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

От няколко дни насам съм по-критичен към господин Тошко Йорданов и господин Слави Трифонов, тъй като те провалиха шанса ние да имаме държавно управление, сподели политологът Слави Василев пред водещия Крум Савов по телевизия 7/8.

" Те споделят, че не влизат в сделки и схеми, само че същинският препъникамък не е достолепието на Има Такъв Народ, а желанието да се запазят няколко персонажа в Министерски съвет, които нямаха място там. Иначе кабинетът щеше да мине. Това стана чрез скандалното изявление на Петър Илиев, препоръчан за вицепремиер, което взриви и най-добронамерените наблюдаващи. Защото недопустимо е да предлагаш на българите един персонаж като него, който е невменяем. Ако господин Трифонов беше направил още една крачка обратно, през днешния ден и останалите партии щяха да натиснат зеленото копче и да имаме държавно управление. Въпросът е за какво Трифонов остави този човек. Неприемливо е подобен човек да ръководи " - аргументира се политологът. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР